Stieg Larsson: A lány, aki a tűzzel játszik


"Tényfeltáró riport megjelentetésére készül a kérlelhetetlen szókimondásáról ismert folyóirat, a Millennium. Hogyan kerülnek Svédországba a prostitúcióra kényszerített fiatal külföldi lányok? Kik a futtatók? És mindenekelőtt: kik veszik igénybe - köztük befolyásos emberek - a rabszolgasorban tartott nők szolgáltatásait? Érthető, ha egyesek mindent megtennének, hogy a nevük kimaradjon a cikkből."

A Millennium trilógia 2. részét vehettem a kezembe. Már nagyon vártam! ;-) A regény, ahogy vártam, már sokkal többet árult el Lisbeth Salander-ről, azt is mondhatnám, hogy Ő a főhőse a sztorinak. A kevésbé izgalmas első fejezek után, szépen kibontakozik a cselekmény. Lisbeth megváltozott, "szolidabb" lett, már-már úgy hisszük "normális" életet tud élni, amikor belekeveredik az újabb Millennium szenzációba, és egy halálos hajszában találjuk magunkat. Az információkat lassan csepegtetik az olvasóknak, de ez így jó, miközben olvassuk az agyunkban folyamatosan pörögnek a létezhető megoldások, és bummmmm...ismét egy csavar, és ismét egy olyan megoldás, amit nem gondoltunk volna. De a szálak még nincsenek elvarrva, még annyira sem, mint az első részben. Legszívesebben már most olvasnám a harmadik részt!!!!! :-)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Szia!
Légy szíves írj egy e-mail erre a címre (natashaklimov@gmail.com), mert szeretnénk egy olyan aloldalt létrehozni, ahol a Te bejegyzéseidet is ajánlani tudnánk.
Várom e-mailed. Üdv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések